ØG gratulerer CC Hamar som vant kjøpesenterbransjens «Oscar»

CC Hamar vant etter hard konkurranse mot finalistene City Nord og Fornebu S.

− Konkurransen i kjøpesenterbransjen er hard, men CC Hamar har lagt lista høyt. «Årets kjøpesenter 2017» har tatt en ledende posisjon innenfor sitt markedsområde, og har meget god vekst. Senteret har gjort seg bemerket gjennom lokalt forankret merkevarebygging og kundene gir CC Hamar meget høy score i NCSCs kundeundersøkelse. Senteret har en god butikkmiks, med en kombinasjon av norske og internasjonale kjedekonsepter, nisjebutikker, spennende spisesteder og en dagligvarebutikk i toppklasse. Senteret har også vellykket integrert treningssenter og helserelatert virksomhet i kjøpesenteret, sier leder i NCSC Norge, Rolf O. Svendsen.

ØG er en stolt samarbeidspartner av CC Stadion – lurer du på hvordan CC Hamar løser avfallshåndteringen, så ta en titt på denne filmen:

Les mer  om utmerkelsen: http://www.mynewsdesk.com/no/ncscnorge/pressreleases/cc-hamar-vant-kjoepesenterbransjens-oscar-2218065