ØG er et selskap i Retura Gruppen

Retura har samlet omsetning på over 2,5 milliarder NOK og flere hundre ansatte, fordelt på 24 virksomheter som skaper verdier og arbeidsplasser i lokalsamfunnet. Vi i ØG er et av dem.

Retura er en franchisebasert kjede med flere hundre medarbeidere og en omsetning på ca. 2,5 milliarder kroner. Det er en av landets største aktører innen vår bransje. Her finnes oversikt over hvor Retura selskaper finnes!

Lokalkunnskap
Retura er en ledende leverandør av avfallstjenester til næringslivet. Selskapene mottar alt avfall fra alle bransjer i landet. Vår lokalkunnskap er unik, ganske enkelt fordi ingen dekker landet bedre enn oss. Sammen med våre kunder spiller vi på lag med miljøet, og jobber for at mest mulig av avfallet skal komme til nytte som resirkulerte produkter.

Miljøansvarlig bedrift
Kundeporteføljen til Retura omfatter landsdekkende avtaler for store aktører så vel som profesjonelle lokale løsninger for mindre enkeltstående bedrifter. Vi er bevisst vår rolle som en miljøansvarlig bedrift og vi arbeider kontinuerlig for at virksomheten skal være skånsom mot miljøet, forebygge forurensning og finne de beste gjenvinningsalternativene.