ØG er en del av Retura Gruppen som sammen med Hentepant.no har inngått et samarbeid om å bidra til TV-aksjonen 2020. Spesielt i år, er at det går til WWF og har et særskilt fokus på miljø, artsmangfold og ikke minst gjenvinning.

Hentepant handler i utgangspunktet om at du som vil bli kvitt pant enkelt kan gi den til din hjertesak. Men ettersom TV-aksjonen er rett rundt hjørnet, kjører vi en kampanje i disse dager hvor pengene går uavkortet til TV-aksjonen og WWF sitt viktige arbeid mot plast i havet. Hvem skulle trodd at pant kan være med å redde havet mot plast? Nå samles det inn pant fra hele landet, fra alle som ønsker å bidra. Hvis du ikke har pant, eller ønsker å bidra mer, er det også stor hjelp om du sprer budskapet til nabo, kollega, bekjente, venner og familie.

Slik fungerer det
Etter registrering begynner du å samle opp pant. Dagen før innsamling får du en SMS fra Hentepant med hentetidspunkt. Du bekrefter om du har pant og setter den på trappa. Enklere blir det ikke å støtte en god sak.

Les mer om TV-aksjonen og WWF sitt arbeid på www.blimed.no

Gi ditt bidrag ved å registrere deg på hentepant.no/retura

Takk for at du bidrar!