Vinteren er her – husk å måke og strø!

Vi i ØG ønsker å sette fokus på hvor viktig det er at våre kunder sørger for snørydding rundt containerne og beholdere. ØG ønsker bistå våre kunder på en trygg og kostnadseffektiv måte, og da trenger vi både finne fram og komme frem til beholdere og containerne når vi skal  tømme hos dere.

Vi vil at du sørger for:

  • at plassen rundt og oppå utstyret er måkt
  • er det glatt sørg for at det er strødd fram til og rundt beholdere og containerne

Er det ikke måket frem til containere eller er containeren nedlesset av snø gjør det jobben for våre sjåfører vanskelig eller noen ganger umulig å gjennomføre. Det kan i tillegg kan oppstå farlige situasjoner som en konsekvens av dette. Derfor ønsker vi at våre kunder unngår slik eksempler som vist på bildet under.

Takk for at du hjelper oss med dette!